Agilitykenttä ja itsenäinen treenioikeus

AGILITYKENTTÄ sijaitsee Saloisissa Myllymäen koulun vieressä. Kentän osoite on Oikotie 42, 92160 Saloinen. (karttalinkki ja ajo-ohje)

aitarengasmainokset      agikenttä5      este oranssi      aitojajamainokset      agikenttä6      agikenttä8

Ohjeita kentän käyttäjille:

Pidä kenttä ja sen ympäristö siistinä! Huolehdi ettei koirasi tee tarpeitaan kentälle. Vahingon sattuessa siivoa läjä kentän roskikseen. Älä anna koirasi nostaa jalkaa aitaan tai esteisiin. Aidantolppiin tai aitaverkkoon ei saa kiinnittää koiria!

Kentän portin ja kontin ovissa on numerokoodilukot. Lukkokoodin saat käyttöösi allekirjoitettuasi asiankuuluvan sopimuksen.

ITSENÄINEN TREENIOIKEUS

Ohjeita kentän käyttäjille:

Pidä kenttä ja sen ympäristö siistinä! Huolehdi ettei koirasi tee tarpeitaan kentälle. Vahingon sattuessa siivoa

läjä kentän roskikseen. Älä anna koirasi nostaa jalkaa aitaan tai esteisiin. Aidantolppiin tai aitaverkkoon ei saa kiinnittää koiria!

Kentän portin ja kontin ovissa on lukot, joiden avain löytyy avainboksista. Avainboksin numerokoodin saat käyttöösi täyttämällä kyseisen lomakkeen ja sitoutumalla noudattamaan sääntöjä koskien koodia, esteitä sekä kentän käyttöä.

Itsenäinen treenioikeus 2021/ Avainboksin numerokoodin sopimuslomake 

Kirjaa esteissä havaitsemasi mahdolliset viat välittömästi kontin postilaatikossa olevaan esteiden vikavihkoon. Näin mahdolliset viat saadaan ajoissa korjattua ja ESTEIDEN KÄYTTÖ ON TURVALLISTA!

Kentältä lähtiessäsi huolehdi kehyksetön rengas, umpitunneli (pussi), estenumerokyltit ja pujottelun ohjurit takaisin konttiin, ohjurit laitetaan kontin seinälle naruun roikkumaan. Hyppyjen rimat sekä muoviset pujoittelukepit saavat olla paikoillaan, puiset pujottelukepit pitää kerätä pois. Putket saavat jäädä auki paikoilleen. Kentällä olevan radan esteet tulee huolehtia alkuperäisille paikoilleen, koska ratapohjat on suunniteltu viikottaisia ohjattuja treenejä varten. Lopuksi lukitse kontti sekä kentän portti.

Juoksuiset nartut saavat treenata housut jalassa. He ovat kentällä vain omalla vuorollaan, odotteluaika autossa.

Agilitykenttä on iltaisin käytössä klo 22 asti, koska kentän lähettyvillä on asuntoja ja näin ollen noudatamme yleistä hiljaisuutta.