AGILITYKILPAILUT 6-7.8.2022

Ilmoittautuminen, hinnat ja maksaminen 

Sähköinen ilmoittautuminen sulkeutuu 29.7.2022. Linkki Sagin kilpailujärjestelmään 

Osallistumismaksu 14€/startti. Raahen Koirakerhon lisenssillä kisaavat 10€/startti. Jälki-ilmoittautuminen 20€/startti. Startit voi maksaa myös Raahen Koirakerhon starttilahjakorteilla, kun ilmoittautuminen on tehty 29.7.2022 mennessä. Liikuntasetelit tmv eivät käy maksuvälineeksi.

Jälki-ilmoittautumiset ajalla 30.7.-1.8.2022 sähköpostitse hmnivala @ gmail. com (poista välit) liitä ilmoittautumisen mukaan kuitti maksetusta ilmoittautumismaksusta. Lahjakortit eivät kelpaa maksuvälineeksi jälki-ilmoihin.

Koirien mittaus järjestetään lauantaina ennen 1-luokkien alkua ja se on tarkoitettu ainoastaan samana päivänä kisaaville koirille. Ilmoittautumiset lomakkeella viimeistään 29.7.2022.

 


KISAKIRJE


LÄHTÖLISTA


Kisapaikka

Kisapaikkana toimii agilitykenttä Saloisissa, joka on kivituhkapohjainen aidattu kenttä.

Kilpailupaikan virallinen osoite on Oikotie 42, 92160 Saloinen. Navigaattoriin kannattaa laitta osoitteeksi Ristikarintie 4, niin pääsee koulun pihalle, jossa agilitykenttä sijaitsee.

Katso myös ajo-ohjeet karttalinkistä.

Kaikki kontaktiesteemme ovat kumirouhepintaisia.

agikenttä8   agikenttä6   agikenttä5


 Yhteystiedot

  • Tiedustelut: Hanna Nivala, hmnivala @ gmail.com

Kilpailut ja tuomarit

  • Lauantaina 1- luokille sekä 3-luokkien SL- ja L-koirakoille 2 agilityrataa ja yksi hyppyrata. Sunnuntaina 2-luokille ja 3-luokkien XS-, S- ja M-koirakoille 2 agilityrataa ja 1 hyppyrata.
  • Tuomari: Anders Virtanen

Myyntipisteet ja buffetti

Kisapaikalla myös Raahen koirakerhon buffetti pursuten kotitekoisia pikkusuolaisia, makeita herkkuja ja tietysti kuumaa/kylmää juotavaa janoiselle kisakansalle.

Lomakkeet

TODISTUS KOIRAN KIIMASTA / KENNELYSKÄSTÄ

KILPAILUN OSALLISTUMISMAKSUN PALAUTUSHAKEMUS