Tiedotteet

Tiedotus Raahen Koirakerhon toiminnasta:

Suomen hallitus on päättänyt jatkaa poikkeusoloihin liittyviä ja aiemmin päätettyjä rajoitustoimia 13.5.2020 saakka koronaviruspandemian takia. Tämän määräyksen johdosta myös meidän kesäkauden ohjattujen treenien aloitus tulee siirtymään. Tämänhetkisillä tiedoilla aloitamme kesäkauden ohjatut treenit vkolla 21. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja jatkotoimenpiteistä tilanteen niin vaatiessa. Agilitykentälle tullaan kuitenkin mahdollistamaan omatoimitreenimahdollisuus heti, kun kenttä on siinä kunnossa, että esteet voidaan ulos laittaa. Omatoimitreenaajien määrää rajataan niin, että kentällä saa olla korkeintaan kaksi henkilöä, tai useampi henkilö samasta ruokakunnasta. Agilityjaos tulee tiedottamaan harrastajia tarkemmin omatoimitreenien yksityiskohdista.

-RKK johtokunta-


Agilityjaos tiedottaa:

Agilitykenttä avataan omatoimiharjoitteluun maanantaina 4.5. Kesän ryhmäläisille on lähetetty sähköpostia ryhmäpaikan vastaanottamisesta 20.4, viestistä löytyy myös ohjeet omatoimitreenaamiseen. Ryhmäpaikan vastaanottaneille lähetetään sähköpostiin linkki kenttäkalenteriin, josta omatoimitreenejä voi varata. Tämänhetkisillä tiedoilla ohjatut treenit alkavat vkolla 21 eli 18.5. Antoisaa agilitykesää poikkeusoloista huolimatta!


Vuoden koira 2019 -kilpailu

Vuoden-koirat-2019 tulokset

Kilpailuun voivat osallistua koirat, jotka ovat Raahen Koirakerho ry:n jäsenen omistuksessa.

Pisteet lasketaan kalenterivuosittain. Tulokset on ilmoitettava 10.2. mennessä. Myöhästyneitä ilmoituksia ei huomioida.

Palkinnot ovat noudettavissa vuosikokouksesta 13.3.2020, palkintoja ei toimiteta jälkikäteen.

Lähetä tulokset sähköpostilla osoitteeseen satu.kettukangas@gmail.com ja lisää viestin otsikoksi ”RKK vuoden koira”. HUOM! Pisteet on laskettava itse!

Ilmoita myös viestissä seuraavat lisätiedot: *Koiran virallinen nimi ja tittelit *Koiran rotu *Omistajan nimi ja yhteystiedot *Vuonna 2019 saavutetut tittelit.

 

Vuoden-koira-2019-säännöt


Agilitykouluttajahaku 2020

Täytä hakulomake tästä

Agilityn ryhmähaku 2020 <-hakuaika on päättynyt

Täytä hakulomake tästä