Käpälämäen kenttä

KÄPÄLÄMÄEN KENTTÄ sijaitsee Rautaruukintien läheisyydessä Valtakadulla Välikylässä. (karttalinkki ja ajo-ohje)

Käpälämäen kenttä on jaettu Raahen Koirakerhon ja SPL Raahen alaosaston kanssa vuoropäiville.
Maanantai, keskiviikko ja lauantai sekä parillisten viikkojen perjantait ovat Raahen Koirakerhon toiminnalle varattuja. Tiistai, torstai ja sunnuntai sekä parittomien viikkojen perjantait ovat SPL Raahen osastolle varattuja.

Ohjatut treenit ovat yleensä arki-iltaisin klo 17.00 jälkeen ja tällöin itsenäinen harjoittelu kentällä ei ole toivottavaa. Viikonloppuisin treenit saattavat alkaa jo aamupäivällä.

Itsenäinen harjoittelu kentällä on sallittua Raahen Koirakerhon jäsenille kaikkina päivinä ja aikoina, kun kentällä ei ole ohjattuja treenejä. Jos kentällä on jo joku harjoittelemassa, täytyy yleisen huomaavaisuuden nimissä kysyä, mahtuuko mukaan, ja tarvittaessa sopia vuoroista sekä huolehtia, että ei häiritse toisen harjoittelua liiaksi. Mikäli kentällä tekee itsenäistä treeniä SPL Raahen alaosaston päivänä ja saksanpaimenkoirakoita tulee paikalle tai on paikalla, on heillä luonnollisesti etuoikeus kenttään. Sama päinvastoin.

SÄÄNTÖJÄ KENTÄN KÄYTTÄJÄLLE

– Kukin siivoaa omat jälkensä, koottavien esteiden irtolaudat kasataan esteisiin paikoilleen.
– Koirat käytetään tarpeillaan ennen kentälle menoa, mutta jos vahinko sattuu niin se korjataan pois.
– Juoksuiset narttukoirat saavat treenata kentällä juoksuhousut jalassa, mutta tärppipäivinä niitä ei saa tuoda kentälle. Kursseille juoksunarttuja ei sallita.
– Koiran rokotusten tulee olla kunnossa.
– Kenttä on tarkoitettu koirakerhon jäsenille.
– Kenttä ei ole koirapuisto!
– Kesäisin kentän ympäristössä on punkkeja. Muista tehdä punkkitarkastus treenien jälkeen!