Yhdistyksen historiaa

Raahen Koirakerho ry:n perustamiskokous pidettiin 1949.

Patentti- ja rekisterihallitus on merkinnyt Raahen Koirakerho ry:n yhdistysrekisteriin 26.01.1949. Yhdistyksen rekisterinumero 51.876.

Yhdistys on Suomen Kennelliiton, Suomen palveluskoiraliitonSuomen Agilityliiton ja Pohjois-Pohjanmaan Kennelpiirin jäsen.

Yhdistyksen toiminta on ollut aktiivista kaikkien näiden vuosien ajan. Toimintaan kuuluu muun muassa tottelevaisuus- sekä agilitykoulutusten järjestäminen.

Tällä hetkellä yhdistyksessä on hieman alle 150 jäsentä.

Kerhomme järjestää tottelevaisuus- ja agilitykoulutuksia lähes ympäri vuoden.

Koulutuksiin voi osallistua kaikenrotuisten koirien kanssa. Koiran tulee olla rokotettu voimassaolevien rokotusohjeiden mukaisesti. Lajikohtaisista ikä- ja muista vaatimuksista kerrotaan tarkemmin koulutukseen hakeutumisen yhteydessä.

Muuhun toimintaamme kuuluvat mm. epäviralliset/viralliset tottelevaisuuskokeet ja agilitykilpailut, Match Show -näyttelyt, erilaiset luennot ja paljon muuta mukavaa.

Jätä kommentti